Προφίλ

Χρειάζεστε ευελιξία και ανεξαρτησία; Τότε τα προϊόντα EXCELL είναι φτιαγμένα για εσάς! Εσάς που δεν σταματάτε να κινήστε, εσάς που η ενέργεια σας είναι πάντα στο maximum και το ίδιο απαιτείτε από τα αγαπημένα σας gadget! Είτε έχετε ένα φακό, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ένα MP3 player, ή μία φορητή παιχνιδομηχανή, η EXCELL σας προσφέρει ακριβώς τη σωστή ενέργεια!

H EXCELL για περισσότερα από 50 χρόνια κατασκευάζει αλκαλικές μπαταρίες και φακούς, κάνοντας την ενέργεια προσιτή σε όλους και διευκολύνοντας την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο!

Η EXCELL είναι 100% θυγατρική του ομώνυμου κινεζικού ομίλου, που διαθέτει το 70% της κινεζικής εγχώριας αγοράς και είναι Νο.1 σε πωλήσεις (στοιχεία Nielsen 2012).

Χάρη στην υψηλή ποιότητα, διατηρεί επί 10 συναπτά έτη την 3η θέση στην Ασιατική αγορά και την 5η θέση παγκοσμίως, με παραγωγική δυνατότητα που αγγίζει τα 1,2 δισεκατομμύρια αλκαλικές μπαταρίες ετησίως. Τα προϊόντα EXCELL κυκλοφορούν σε περισσότερες από 60 χώρες και εμπορικές ζώνες (Η.Π.Α., Ιαπωνία, Ε.Ε., Μέση Ανατολή, Χονγκ Κόνγκ, Ευρώπη κ.α.).

Η EXCELL φιλοδοξεί να γίνει ο Νο.1 παραγωγός παγκοσμίως αναπτύσσοντας συνεχώς νέες τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον, με αίσθημα ευθύνης για το κοινωνικό σύνολο και επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του!